Печать

PACKINFO ПРОПОНУЄ

Інформаційно-аналітичний центр «Упаковка» разом з Брендінговою Агенцією Gorazio (Харків) працював над ребрендингом пакувального пошукового порталу. Але ми не встигли його доробити.

У цей дуже важкий військовий час є необхідність допомагати нашим українським пакувальникам, підтримувати їх та реалізовувати продукцію на українському та європейському ринках. На період війни замість розділу НОВИНИ ми пропонуємо безкоштовні публікації на пошуковому порталі packinfo.com.ua пропозицій українських компаній, які хочуть або реалізувати свою продукцію, або придбати необхідні матеріали. Ця інформація також буде надіслана на українські підприємства, які виготовляють харчові продукти, напої та будь-яку продукцію в упаковці.

До кінця війни в Україні розміщення базової інформації на пошуковому порталі безкоштовне. Після отримання заповненої АНКЕТИ інформація про компанію та її продукти буде додана до бази даних порталу та доступна для пошуку. 

Анкети і пропозиції компанії (назва підприємства, назва продукції, основні її характеристики та фото, контакти) надсилати на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  

Ми на зв’язку Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.   або +38 067 232 3215 (WhatsApp, Viber).

СЛАВА УКРАЇНІ!!!